Cool!

image (19)Jeg elsker seriøst anderledes sokker. Jeg synes mange er såå kedelige! Hvilket jo slet ikke er nødvendigt. Lige nu sider jeg endda med nogle Star Wars strømper med Obi-wan på.. Har Hello Kitty, Pucca, andre Star Wars, ja nogle forskellige altså!

Så da jeg så at Coolstuff.dk som også kan findes på fjæsen, havde sponsoreret nogle seje converse strømper, så sad jeg med et stort smil! Jeg synes simpelthen de er så fede! De er lige mig, men jeg har ikke fået dem prøvet endnu, fordi de sko jeg har haft gået med indtil nu, er sådan nogle som smitter af.. Og det vil jeg ikke have på de her strømper! NOPE! Så har måtte vente.. Suk… Men jeg synes de er vildt seje.

Ud over det fik vi et gavekort på 100 kr *indsæt englesang*, hvilket bare er fantastisk! Jeg har tit – altså meget tit – siddet og kigget inde på hjemmesiden, for jeg synes de har så mange fede ting. Specielt kan jeg godt lide Star Wars tingene – lidt nørdet er jeg jo. Min eks havde også den der kniv stand, hvor det er et menneske, hvor alle knivende er stukket ind i. Den er vildt fed og jeg kunne simpelthen ikke lade være med at grine første gang jeg så den oppe i hans lejlighed.. Haha..

Vildt fede ting i hvert fald!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sunset