Det' træls

Av

Jeg har sådan ca fået to timer søvn sammenlagt i nat.. Jeg har haft så ondt i min mave pga sygdommen.. Så tja jeg kom hverken med i bilka eller på arbejde – da jeg måtte ringe og melde mig syg.. Øv med øv på.. Jeg har altid hadet når jeg må melde mig syg, selv i skolen, jeg fik nærmest en slags skyldfølelse, fordi jeg kan jo godt lide at komme i skole, på arbejde osv.
Jeg kan dog så trøste mig selv med, at jeg ikke har haft mere end to sygedage ialt. Men hader det alligevel. Ved godt jeg skal sige når jeg ikke kan klare mere (hvilket jeg burde have gjort sidste torsdag blandt andet)..

Så dagen idag bruger jeg på sofaen! Sidder lige og ser Miley The Movement, bagefter står den nok på et par afsnit af Skadestuen 🙂

20131128-120217.jpg

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Det' træls