Kan man blive andet en rørt?

10 ting der gør mig glad

Happy-Baby

* At se min mor eller søskende være oprigtigt glad

* Babyer, hvilket folk burde tage som en selvfølge, for jeg er totalt skruk haha!

* En perfekt brun sovs. Som flæskestegssovs! Det kan virkelig gøre mig glad! I’m weird, I know..

* Årets første rigtige sne. I ved, når sneen har lagt sig i et tykt lag, man bare står bare der kigger ud af sit vindue, mens man ligner en dumpap pga det smil der bare går fra det ene øre til det andet 😀

* Harry Potter.. Altså jeg er jo en nørd, så bare stik mig en film eller bog, så er mit humør vendt!

* Musik. Det er det bedste jeg ved 🙂

* At hjælpe en anden, om det så er at støvsuge, hjælpe en i et supermarked eller noget andet, så bare at se at det virkelig har hjulpet en anden, det er sådan en dejlig ting!

* Disney.. Altså.. Hvem bliver ikke glad af Disney film? If not, then YOU’RE the weirdo!

* Være sammen med mine veninder <3

* Julen. Jeg elsker julen og det har jeg altid gjort. Ikke pga gaverne, men fordi det er hyggens tid. Det er hjerternes fest og den er ikke egocentreret som fødselsdage er. Her prøver man bare at glæde hinanden og jeg glæder mig altid som et lille barn til hele måneden. Pyntningen, hyggen, filmene, musikken, familien, juletræ, maden – ALT <3

1

  • […]  og citater fra kendte personer. Mine yndlingsindlæg er  bl.a. denne bid af en sangtekst og 10 der gør mig glad. SMUK er indlæg fra gæsteblogger som alle har det til fælles at de er smukke. Hvis man ønsker […]

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kan man blive andet en rørt?