Saturday

Tør jeg?

20131012-220557.jpg
Da jeg mødte i toys’r’us igår, var der en som havde taget hjemmebag med! Sådan nogle vanilie ting.. Men de så altså sådanne her ud!! De var lidt creepy og lidt underlige at spise, fordi de så ret livagtige ud rigtigt.. Havde så liige nuppet en smagsprøve med til dem herhjemme for at se deres reaktion! Min søster der elsker halloween synes de var vildt seje, men da min bonussøster så den, så hoppede hun bagud og sagde “hvad er DET!?” Hun ville ikke smage, heller ikke min mor, de synes de var fede lavet,en de kunne ikke få sig selv til at smage haha..

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Saturday