So scared

Tøf?

20131029-161905.jpg

20131029-161844.jpg
Sidder i toget mod Silkeborg – eller faktisk mod Skanderborg, for bliver hentet der! Togene kører jo af røv til idag pga stormen igår, men jeg er da heldig at mit tog faktisk kører, så jeg ikke skulle køre i bus! Jeg skal bemlig hjem til min søster indtil på lørdag, da hun skal til nogle undersøgelser – så jeg skal hygge med min 8 årige niece og 15 årige nevø! De glæder sig og jeg glæder mig 🙂 bliver super hyggeligt! Dog var mit tog forsinket og så var der problemer i Vejle, da der holdte to tog på vores spor, så vi ventede og ventede.. Men er i Horsens nu! Så gangen efter skal jeg af 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

So scared