Blødt? Fedtet?

So scared

Folk ved godt at jeg er bange for læger og tordenvejr osv. Men lige siden keg var helt lille har jeg aldrig brudt mig om lyden af vinden. Jeg bliver meget utilpas. Jeg fik færst fortalt for et par år siden at jeg altid har været sådan, så det er ikke vare en vane..

Idag var der jo så storm, som blev opgraderet til en orkan. Jeg ved mange siger det ingenting var, bare fordi at eksempelvis Amerika har værre orkaner. Men i forhold til hvad vi normalt har, så var den ikke lille! Og for sådan en som mig var den meget slem. Jeg kom hjem omkring 13.30 tror jeg, efter at have været ude at handle.. Men vi pakkede ud tog vinden mere og mere til og beg kunne bare mærke det løbe koldt ned ad ryggen, selvom jeg prøver at ignorere det – for det er jo bare kraftig blæst.. Og jeg ved ikke hvorfor jeg bliver utilpas og bange, men det gør jeg..
Min bedste kom sikkert hjem inden stormen tog til, men min bonussøster var stadig i skole og tog så en bus 15.30 ca, hvor det var begyndt at storme meget og der faldt også et træ lige ved siden af hende.. Inde på banegården kunne hun dog ikke komme videre, for busserne måtte ikke køre mere, så vi vidste ikke hvad vi skulle gøre! Heldigvis var min fætter så sød at køre ind for at hente hende. Ellers havde jeg løbet 6 km bare for at hente hende, for jeg ville ikke få ro før hun var der, så jeg ville trodse min angst.. Men hun kom sikkert hjem.. Der er også sket andre ting for folk jeg kender og det har virkelig taget hårdt på mig.. Har fået rigtig ondt i maven af denne dag. Men jeg er glad for at min søster og jeg valgte, at jeg først skulle med toget hjem til dem imorgen.. For jeg ville få et angstanfald i toget!!
Men vejret er roligt og jeg er faldet til ro.. Nu glæder jeg mig til at sove <3

xo

20131028-220834.jpg

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Blødt? Fedtet?