Late at night #2

Elsker bacon!

image (18)Er der noget jeg sådan riiigtig godt kan lide, så er det bacon!

Jeg ved godt jeg ikke har fået blogget så meget om de ting vi fik til bloggertræffet, men her er endnu et indlæg!

Nogle af de ting vi fik var fra Baconsalt.Dk som i også kan følge på facebook.. Der var en pose popcorn (cheddar/bacon) som jeg ikke heeelt tør give mig i kast med. JEg kan nemlig ikke lide ost.. Kun Kim’s ostepops hehe. Så jeg tør ikke helt prøve at spise dem, men jeg synes de er ret fede. DA jeg var lille fik jeg nogle farvede popcorn som smagte sødt, så disse popcorn bragte lige mindet frem om dem! Jeg tror jeg vil lave dem en dag, hvor min søster og bonussøster tigger om et eller andet og så kan de nyde dem.

Ud over det var der noget læbepomade, som jeg fik 2 af, fordi jeg vandt en konkurrence. Og sagen er den – at jeg faktisk har haft sådan en før! Jeg fik nemlig en i gave af min veninde.. Og jeg tænkte jo *jamen jeg elsker på bacon, så på med den*, men hold da lige fest, hvor smagte den af meget, så jeg tørrede noget af det af, men samtidig kunne jeg altså godt lide at jeg nærmest hele tiden kunne smage bacon 😉 Jeg brugte den dog kun den ene gang og min eks kom til at smide den ud, da vi rykkede om hjemme ved min mor. Såå.. Men nu har jeg da to nye! Haha.. Yay?

Noget jeg så til gengæld tror jeg vil få brugt meget, er det bacon salt vi fik.. Som en ekstra krydderi i mad.. Mums.. Mange ting smager jo godt med lidt bacon. Jeg ved min mor nogle gange laver en eller anden ret med jasmin ris og bacon til. Det er en eller anden sovs, med kød, men jeg kan ikke lide den sovs, så jeg får normalt bare ris og nogle skiver bacon, som jeg brækker i stykker og blander i risene – men der kunne denne her salt jo være oplagt!! DOBBELT BACON <3

Så jeg er glad for mine bacon ting 😀

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Late at night #2