On my way

Blødt? Fedtet?

image (23)Til bloggertræffet fik vi en masse lækkerier, som blandt andet bestod af denne ting!

Fra Billigarganolie.Dk som også er at finde på facebook, fik vi en Argan Olie. Jeg har faktisk rigtig længe gerne ville prøve sådan en olie til mit hår, men jeg har ikke rigtigt turde, fordi mit hår bliver meget nemt og hurtigt fedtet. Hvilket er meget træls. Men jeg har så prøvet denne nogle gange og synes egentlig ikke den fedter ekstremt meget. Håret bliver deejligt blødt, hvilket jeg elsker og jeg er begyndt at have det i håret mens jeg sover (der skal bruges meget lidt, så kommer ikke på puden) og så går jeg i bad om morgen, hvor det så er dejligt blødt bagefter. Det er også godt at bruge når man føntørrer håret – hvilket jeg gør, for mit hår er 100 år om at blive tørt og jeg får ondt i ørene, hvis det bare er vådt! Men jeg er meget glad for at jeg fik denne, så jeg kan klart anbefale den!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

On my way