Looking

Undrer det jer mon?

 

4: Favorite song: HAH! Gæt engang! Det er *leve som dem* fra Den lille havfrue, what a surprise 😀 Faktisk så tror jeg at det var en af de første ‘rigtige’ sange jeg lærte udenad, for jeg kan huske at jeg kunne sangen før jeg gik i skole. Men sangen har altid betydet rigtig meget for mig, fordi jeg (igen igen) altid har relateret meget til den. Jeg synes den er utrolig smuk og sårbar og den er bare fantastisk i mine øjne. Det er stadig en af mine yndlingssange – sammen med You raise me up – og jeg hører den faktisk rigtig tit. Men det er versionen fra 1989 at jeg hører, fordi det er den jeg er vokset op med, jeg ved at mange der bare ser filmen på dvd nu ikke lægger mærke til forskellen, men hvis man spiller sangen fra 1999 og 1989 lige efter hinanden, så er der STOR foreskel, fordi at Sissel er blevet meget bedre til dansk. Men den gamle er og bliver min yndlings, fordi der er så meget mere følelse i og jeg bare synes den er utrolig smuk 🙂

disney challenge

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Looking