Rauw

20130928-134028.jpg
For en gangs skyld har jeg faktisk sovet godt. Jeg har så også sovet omkring 12 timer! Hvilket jeg selv synes er en del – det er jo et halvt døgn! Det negative ved min sove session i nat, var så bare at jeg drømte om min eks.. Og at det var en god drøm.. That kinda sucks..
Nå! Men ellers har jeg gjort rent i dag og fået set mere at Charmed! I afsnittet lige nu er der også Bethany Joy som de fleste kender fra One Tree Hill – som jeg tror jeg snart skal se igen – jeg kan riiigtig godt lide hende, da jeg synes hun både er en god skuespiller og sanger:)
Men ja ligger i min seng. Snapchatter med min niece. Ser Charmed. God lørdag hva?
Hvad jeg sådan liiige kan høre, så lyder det også som, at min mor gerne vil hygge til en film vi fandt igår kaldet Age Of The Dinosaurs (mener jeg) og jeg elsker jo dinosaure og traileren ser ok ud, ikke så god som Jurassic Park, men heller ikke dårlig som så mange andre pt hvad angår hajfilm osv 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Gizmo