Love love love!

Nye video’er :)

Idag var jeg med min eks ude for at aflevere en bil han havde lånt af en mekaniker – lidt selskab er altid godt ikke? bagefter tog vi i centret for at spise lidt og så gik vi ellers bare rundt i nogle timer, det er bedre end bare at sidde foran tv’et 😉 Og det var jo rigtig hyggeligt! Da vi driller hinanden en hel del..!

Nu sidder jeg og hygger sammen med hans datter, som jeg låner indtil imorgen! Så aftensmaden består af frikadeller med brun sovs! Min mor er på krydstogt de næste 9 dage, så det er mig der står for maden og for indkøb – så lufter mine søstre nemlig hinaden 😉 på nær om morgenen, der lufter jeg ham!

Men vi skal i hvert fald hygge!!

Jeg har Nye video’er som kan ses her! 🙂

Fifty facts:

What’s in my bag:

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Love love love!