Rauw

Max factor

20130928-163124.jpg

20130928-163153.jpg
Til bloggertræffet den 21. December fik vi en fed pose med sponsorgaver i! Dem skulle vi jo self bare også skrive om, som efter min mening er en fair pris for alle de lækre ting 🙂
Denne gang skriver jeg om Max Factor som i kan finde her på facebook og på deres hjemmeside ..

Vi modtog en nøglesnor hvor værtinderne have lavet et pas til, en mascara (som i nok har set i tv) og en makeuppung!

Jeg har det med at bruge samme mørke mascara i laaang tid, på nær mår nogen giver mig en ny. Tit bruger jeg først en til at afskille vipperne og så en for mere farve. Denne her bruger jeg dog ikke andre sammen med, da jeg synes den er rigtig god! Børsten er tyk i begge ender og så tyndere i midten, så den former sig sammen med vipperne – der ved jeg mange hader, men jeg kan virkeli godt lide det! Jeg har brugt mascaren lige siden og den er klart en favorit!:)

Den foundation vi fik er en 3 i 1, da der også er concealer i. Jeg bruger dog stadig min concealer nedenunder, fordi jeg har det bedst med det. Vane! Men ellers er den også rigtig god! Den dækker rigtig godt og jeg bruger ellers ikke foundation sådan rigtigt mere, fordi min hud har det med at blive fedtet. Så normalt bruger jeg den fra Manhatten, dog er den her også rigtig god, for jeg bliver ikke fedtet i huden! Så jeg skal ikke hele tiden tørre mig i ansigtet! Yay! Et enkelt lille tryk på pumpen og så har jeg mere end rigeligt både til ansigt og hals! Virkelig lækre ting 🙂

Pungen er desuden vildt sød og passer perfekt til mig! Jeg manglede også en, for jeg pakker altid min makeup i en pose, så der blev det lige meget bedre 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Rauw