Nammenam!

Løber min vej

sportNæste gang jeg er på sygehuset her i næste måned, så skal jeg have spurgt om jeg må begynde at løbe. Jeg må nemlig ikke tabe mig go der skal virkelig bare ingenting til at jeg gør det. Jeg tabte mig af at følge min eks kærestes datter i skole om morgen,så gå tilbage og samme tur om eftermiddagen.. I almindelig tempo. Det er ca 10 km ialt.. Og kun hvor jeg går.. Såå.. For jeg vil faktisk rigtig gerne løbe, har altid elsket det, men mine ben har i mange år ikke kunne holde til det, pga smerter, dog har jeg stille arbejdet på mine ben og derfor tror jeg godt jeg vil kunne løbe lidt.. Jeg ville også gerne lave nogle maveøvelser, men det giver desværre for store sygdomssmerter. Men ved løb hjælper det også på mit hoved, for så er det som om alt det negative bliver visket ud og det ville være noget så dejligt! SÅ jeg har fundet inde på H&M ting jeg godt kunne tænke mig til det (har allerede ok gode sko).. Og så kan jeg også bruge det til når jeg laver øvelser herhjemme 🙂 Vil gerne gøre NOGET for min krop, altså nu kan jeg ikke rigtig lide grønsager osv, samt det her vil hjælpe mig en del.. Men skal liiige have grønt lys først 🙂

2

  • Kunne være du kunne kombinere løb og gang.. altså så du løber lidt og går lidt… så det ikke er for hårdt.. Du må se hvad lægen siger næste gang. 😀

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • hehe, men jeg løber sådan i et godt tempo, for ellers gør det ondt 😉 Men tænker hvis det kun er 2-3 gange om ugen og ikke for langt, så gør det måske intet? Og jeg så stadig arbejder på at spise mere

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nammenam!