Max factor

Lazy day

Snapshot_20130929_6 Snapshot_20130929_5 Snapshot_20130929_4 Snapshot_20130929_3 Snapshot_20130929_2 Snapshot_20130929_1 Snapshot_20130929Denne søndag står på afslapning! Min lillebror, hans kæreste samt en af deres kammerater (vores ‘adoptivbarn’) kommer til aftensmad i aften, så de har så venligt bestilt pandekager med kødfyld. MUMS! Det smager sindsygt godt. Ud over det har min mor, lillesøster og jeg lige været i rema1000, for der skulle lige købes det der manglede til maden – og så skulle jeg lige have noget kakaopulver, så jeg kan få noget varmt til de kolde dage. Jeg kan nemlig ikke lide the, kan lide kaffe, men drikker det sjælendt. Jeg er nemlig ikke så god til varme drikke, fordi jeg bliver for varm indeni, så sidder altid med et koldt glas vand ved siden af 🙂

Men ja ren afslapning idag! Sidder her med computeren og så ser jeg Charmed! Ja jeg ser meget af det pt, men havde lånt 3 sæsoner af en veninde, så jo hurtigere jeg ser dem, jo hurtigere får hun dem tilbage. Har ingen deadline, men kan godt lide at se serier hurtigt 😉

Håber i andre har en god søndag!

xoxo

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Max factor