Nye video'er :)

Disney Challenge!!

Jeg er jo en kæmpe disney nørd, hvilket stort et alle ved.. For jeg har altid set dem og jeg elsker stort set alle klassikerne!! SÅ nu vil jeg prøve på om jeg kan lave denne disney challenge som strækker sig over 30 dage!! LET’S BEGIN!!disney challenge

1: Favorite movie: Min absolutte yndlings Disnye film er Den lille havfrue. Jeg har altid elsket den og vil aldrig blive træt af den. Mens jeg voksede op var det Ariel jeg så op til og det var hende jeg så mig selv i.. UD over den er det Løvernes konge og Skønheden & Udyret.. Men der er bare ingen der kan slå Den lille havfrue efter min mening 🙂

littlemermaid

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nye video'er :)