Godnat <3

Sang?

Okay, nu ved jeg ikke hvor mange andre andre der har det som mig, men for mig, så når jeg synger, så er det frihed. Jeg føler mig tilpas og jeg får mine følelser ud. Jeg kender selv en enkelt anden som har det på samme måde, det er en af mine meget tætte veninder.

I mange år sang jeg også for andre, men jeg gik i skole med en, som fik mig til at føle mig usikker på en scene. Jeg blev sceneskræk, men jeg har altid elsket at stå på scenen. Lige før man går ind, så får jeg så ondt i maven at jeg er ved at stikke af, fordi jeg bliver så sindsyg nervøs, men så når jeg åbner munden, så er jeg bare hjemme. Og så når jeg er væk igen, så vil jeg bare ikke andet end tilbage, Jeg føler mig sådan tilpas der. Men jeg er bare meget (!!) selvkritisk og jeg er nærmest bange for at blive buh’et af? I dunno, det er bare den der usikkerhed, fordi man ved hvor onde nogle mennesker virkelig kan være, og den følelse bryder jeg mig ikke om.. Det stopper mig self. ikke fra at synge, men jeg synger sjælendt for andre.

Men jeg prøver pt at få mig selv til at optage at jeg synger. Hvilket jeg har gjort før, men blev så genert/flov at jeg til sidst slettede den – selvom jeg kun fik positiv respons.. Men ja… Jeg har lovet min veninde det!! Så må holde mit løfte hehe 😀

Hun har også lavet en video, som jeg håber i vil se 🙂 Jeg synes hun er såååå sød og dejlig <3

Unavngivet

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Godnat <3