Tid til leg!

Har i prøvet det?

Føler i nogle gange at i bliver udnyttet? Altså med jeres hjælpsomhed eller godhed f.eks.. Jeg er vokset op med, at man skal behandle andre som man selv vil behandles og det vil jeg mene at jeg gør. Jeg giver altid en hjælpende hånd hvis muligheden er der på den ene eller anden måde og jeg gør aldrig nogen ondt med vilje. Self kan jeh også fodt råbe op en gang i mellem, men så er det også fortjent og jeg mener også at folk har ret til lige at sige “hov hov Hejdi!” Hvis det er mig der gør noget urimligt.

Jeg kender mange der går og føler at folk udnytter de kvaliteter ved en som man lige har brug for, men mange af dem er så heller ikke en skid bedre selv! Og jeg løfter specielt øjenbryn når det så netop er mig de personer udnytter..

Noget så simpelt som at folk ALTID må komme til mig, hvis man har brug for en at snakke med eller bare en til at lytte, lige meget hvad det er om, det udnytter nogle. Forstået på den måde, at hvis det eksempelvis er venindeproblemer og personen så virkelig lægger hele sit hjerte ud om hvor ond veninden eller vennen har været, hvorefter man så dagen efter ser billeder eller videoer hvor de hygger sammen som var der intet sket, så er det self godt for dem! Men at jeg så bruger flere timer på at hjælpe, trøste og hører alle de ting personen har gjort, det er altså hårdt.. Ja jeg siger selv folk kan snakke med mig, men at gøre det igen og igen og igen om den sammenperson, så føler jeg det lidt som en udnyttelse af at jeg lægger et øre til, når det ikke er andet end en børnehave…. Sådan føler jeg!!

åh jeg kan blive så harm over det.. Men på trods af de følelser, så gør jeg det jo stadig.. Jeg hjælper hvis jeg kan.. Er det min egen skyld jeg kommer til føle mig udnyttet? Nej det mener jeg ikke, for jeg siger ikke bare “ja, tak og amen”.. Jeg gør det indenfor rimlighedernes grænser.. Men man føler sig udnyttet, når folk kun kan bruge en eller vil en,, når de får “noget ud af det”… Fatter ikke sådanne mennesker….

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tid til leg!