Tanker

My day..

Jeg stod op omkring 10 tiden dag.. Tog mig et dejligt bad og ordnede min makeup osv bagefter.. rutine i ved? Jeg tog bussen ind til byen, fordi jeg havde skrevet til en jeg kender, at jeg ville tage ind til mosen og at jeg forventede at personen godt lige kunne gå en tur med mig og få snakket om nogle ting – det har vi nemlig brug for og jeg havde også snakket om det i dagene før.. da der så var gået 40 minutter gav jeg op og indså, at jeg nok ikke var så vigtig for personen alligevel.. Lige de her dage får personen mig til at fæle mig meget uønsket, selvom det er den person som ikke kan slippe mig.. Så det er så fandens irriterende! Endte også i en diskussion, fordi jeg var så irriteret og havde fået nok af den behandling jeg har fået den sidste uges tid, bare fordi personen havde besøg..

JEG VIL IKKE HOLDES SKJULT!!!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tanker