Av :(

Yikes…

Øhm… Well… Yeaaah.. Igen dårlig til at blogge!! So sorry guys… Der har bare været meget om ørene det sidste stykke tid.. Min computrr har stort set ingen strøm og derfor kan jeg ikke tilføje billeder (den vil ikke over mobilen).. Men skal nok få lavet de madindlæg!

 

Det er rigtig hårdt i praktikken, da det rager utroligt meget på min energi, så jeg går og er træt konstant.. Ikke træt som slle andre bliver, men der med min sygdom.. Det er en rigtig god børnehaveklasse jeg er i og ungerne kan godt lide mig, men det er så 3 gang på omkring 3 uger jeg e syg.. Min kæreste og hans datter ligger med omgangssyge og jeg har meget slemme sygdomssmerter.. Lidt af det er nok fordi jeg pakkede mit værelse ned hos min mor, da min lillesøster vil have det, så min mor får min søsters værelse og mine ting står i min mors gamle værelse.. Fuck hvor var der mange ting!! 5 store flyttrkasser + det løse… Men okay de ti kasser er med dvd film og den 3. med mine bøger 😉 de to andre er med en million krus og diverse ting som videomaskine osv (ja jeg bruger den!!)…..

 

Nu vil jeg sove lidt

2

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Av :(