Hmm...

Min sammenkogt

ba18fb4c85b711e28aa422000a1fbcf5_7

Min ret ‘sammenkogt’ er min livret! Det er noget min mor har lavet så længe jeg kan huske og jeg eeeeelsker det!

Jeg ved at der er mange forskellige udgaver, da det jo ‘bare’ er en sammenkogt ret, ligesom gullash.. Men altså her er opskriften i hvert fald 🙂

(Svarer til hvad både mig, min kæreste og et barn kan spise)

Du skal bruge:’

500g svinekød i tern

5 laurbærblade

Margarine

Parika og Salt

En oksekødsbullion terning

Vand

2 dåser cocktailpølser

Mel/jævning

Kulør

Tilbehør: Ris i den ønskede mængde..

Put lidt margarine i en gryde til at stege kødet i. Put kødet i gryden og steg det, til det er gennemstegt og har en pæn lys farve. Tilsæt et lille skvat salt og omkring 2 spsk paprika, så det får en pæn rødlig farve. Hæld vand i, så det passer med lidt mere end den ønskede mængde sovs. Tilsæt oksekødsbullionen og laurbærbladende. Sæt låg på gryden og få vandet i kog. Når vandet koger skal der skrues ned, så vandet kun simre. Det skal koge/simre i 45 minutter.

Når der er gået 45 minutter, så jævner du sovsen, enten med mel der er rystet i vand, eller med eksempelvis Marizena (tror jeg) jævning’s pulver. Når sovsen har den ønskede tykkelse, hælder du kulør i, så den bliver pæn brun. Smag sovsen til med salt og hæld to dåser cocktailpølser i.

Sæt ris over, så det passer med når sovsen er færdig.

Bon appetit!

2

  • Wow that was unusual. I just wrote an incredibly long comment but after I clicked submit my comment didn’t appear. Grrrr… well I’m not writing all that over again. Anyway, just wanted to say fantastic blog!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • I’m really impressed with your writing skills as well as with the layout on your blog. Is this a paid theme or did you customize it yourself? Either way keep up the nice quality writing, it is rare to see a nice blog like this one nowadays..

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hmm...