Yikes...

FREDAG!!

Fucking yes, nu er det endelig fredag, så det betyder at der kan slappes af 🙂 Jeg lå syg her mandag-onsdag, eller ikke sådan decideret syg, som min kæreste lå, men jeg havde kvalme og MANGE sygdomssmerter.. Det var så jeg næsten ikke kunne trække vejret, for det gjorde ondt, jeg kunne ikke blinke for selv det gjorde ondt, så det resulterede i smertestillende medicin.. Dog var jeg afsted i praktik både igår og idag, selvom jeg stadig ikke har det helt godt, men altså jeg presser jo mig selv. Så det er ikke noget nyt! Doh!

Men nu er det fredag og der skal slappes af, der er købt ind til aftensmad, menuen står på forloren hare med kartofler og brun sovs!! NAMME NAM!! De har nemlig tilbud i Bilka og føtex på 900 g okse/svinekød til 15kr (Ja sgu!!!), som man så kan bruge til det her 🙂 Så det bliver rigtig lækkert og jeg regner med at vi skal se Madagascar 3 i aften, da vi har lånt den af min mor.. Den er SÅ sjov! Elsker når zebraen synger “dadadadadada cirkus, dadadada afro” kæft hvor jeg synger det tit! Og seriøst, ham kongelemuen er ved at blive min yndlingsfigur deri! <3 Det sjove er så også bare at min lillebror’s søde kærestes far er ham der ligger stemme til den, så det synes jeg er viiildt fedt! Har også sagt at det er på hendes eget ansvar hvis hun lader mig møde ham, for jeg vil da bare stå og remse op, om de forskellige figurer jeg ved han har lagt stemme til.. Ej jamen sorry, jeg er bare lidt tosset hvad angår sådan noget, det er da helt vildt, sidder med kæmpe smil og næsten hopper i sofaen!

mad3_character_large_332x363_julien_maurice_mort

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Yikes...