This is real, this is me

Yummy in my tummy<3

De sidste måneder har maden herhjemme været meget ensformigt.. Hvilket jo ikke er det mest interessante i verden! Men nu har jeg prøvet at lave noget nyt igen.. Jeg turde næsten ikke, for da jeg viæle lave lassagnette, da brændte den på.. Men jeg fulgte opskriften, tænkte dog bare ikke over, at når der kom ekstra pastahalløj i, skulle der ofså ekstra væde.. Så det var derfor 🙁 mega nedern..

 

But I will try again!

Jeg valgte i fredags at lave spinatbrød.. Men uden spinat, da vi hver især vælger det fyld vi vil have!;) så det er lidt som indbagt pizza.. Men der skal nok lige komme en opskrift!

I forgårs lavede jeg ovnbøffer og baconkartofler.. Det er virkelig lækkert og passer perfekt om sommeren! Opskriften samt billeder skal nok komme!

Igår lavede jeg frikadeller med kartofler og brun sovs, ligesom min mor gør.. Det er måske almindeligt med frikadeller, men for det første kan jeg ikke selv lide dem… Og for det andet har jeg ikke lavet dem siden jeg var 12 og havde hjemmekundskab! Men smagte på dem og de smager som min mors – kan dog stadig ikke lide dem, elsker duuuften<3 vil også gene dele den opskrift, så i kan lave lige så gode deller som min mor 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

This is real, this is me