Stay awake

What happens next

Ja, nu er det jo ved at være nogle dage siden igen, at jeg sidst har blogget… Yikes!

Men men men, jeg er lovligt undskyldt, for har haft nogle psykiske hårde dage, så håber i kan bære over med mig (:

Der var en sød lille 6 årig pige herhjemme som jo skulle klædes ud til fastelavn, men hendes kjole fra sidste år var måske for lille, så vi skulle finde en nødløsning, på noget hjemmelavet.. Som en mumie, spøgelse eller zombie (hvilket var hvad det blev til!)

Så min kæreste måtte jo lige prøve ad om han kunne lave en zombie.. Med makeup og det hele.. Så jeg var frivillig forsøgskanin! Er der noget jeg elsker, så er det at blive nusset! I håret, på armen, på ryggen, ja selv i ansigtet – som når man får lagt makeup.. Så jeg nøøøøød det i fulde drag, haha!

Her er resultatet. Det øverste blev dog taget til sidst.. Han legede nemlig lidt videre, blandt andet fordi vi ikke havde noget teaterblod eller noget måtte vi improvisere, så sårene indeni er lavet af kulør og ketchup.. FØJ hvor dog stank… Godt vi fik hentet min lillesøsteres teaterblod igår……

image photo (2)

1

  • It is in point of fact a great and useful piece of information. I am glad that you just shared this helpful information with us. Please keep us informed like this. Thanks for sharing.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Stay awake