What happens next

This is real, this is me

Nøj hvor er jeg dog træt.. Tror seriøst jeg må have mig en ‘morfar’.. sad i bilen på vej hjem og var konstant ved at falde i søvn.. Har så været hjemme igen i to timer, but still, er seriøst træt.. har så også kun fået omkring 4 timers søvn.. Og jeg har brug for aller mindst 8… såååå det er sgu nok derfor!!!

Jeg har næsten lige haft skrevet om at jeg havde fået nye bukser.. 2 par.. De cowboybukser med huller som i kan se i indlægget længere nede og så disse! Næææ hvor er de dejlige! Jeg er dog en, der godt kan have bukser på mere end en gang før de bliver vasket – hvis de ikke er beskidte selvfølgelig! Men allerede 2. gang jeg nu har dem på, er de liiiiidt løsere… Og jeg har købt dem for at være stramme.. så de må vasket.. og evt komme i tørretumbleren… Varme rene bukser<3 Haha…

Ellers er der ikke meget nyt.. Har sendt en ny mail til min storebror, da han jo er i Skotland på mission (Mormonkirken), han må nemlig tjekke mail en gang om ugen, så skyndte mig da lige at få skrevet en mail.. gør det ikke fast hver uge, men når jeg føler der er ting han skal have fortalt, eller når jeg synes han skal have et.. Meget simpelt ikke?(;

image (1) tumblr_majqmjQQZf1rfog1uo1_500

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

What happens next