Stay strong

Stay awake

Havde en super hyggelig aften igår. Min kæreste og jeg spiste sammen med hans mor og stedfar, vi fik burgere, snakkede og så så Predators! Super nice film – jeg er jo sådan at jeg kan se en film 10000 gange, men min kæreste har en god hukommelse, så han er ikke så meget for at se sine film mange gange… Men set bliver de nu! Det er sgu for dyrt altid at købe nye 🙂

Ud over det, så igr var en stor rengørningsdag -alt blev skurret, på nær nogle småting, så vi nåede liiiiige at blive færdige før aftengæsterne kom! Idag skal jeg så lige have ryddet resten op ude i køkkenet, da jeg har tænkt mig at tage alting ud af skabene og så få em skurret.. Så ja, det tager nok lidt tid haha.. Og så er der ved at blive vasket sengetøj! Det er så dejligt når det er nyvasket!!

Her er dagens outfit. Bukserne er fra mine bedsteforældre,et er så dem her jeg har valgt at tage på idag, super dejlige!:)

Bukser fra Pieces // T-shirt fra H&M // Cardigan fra H&M

Jeg går også med en lille ide om, at jeg gerne snart vil klippes.. Ikke meget kortere, men så det stadig er under skuldrene. Jeg vil gerne have så det bagpå går som en U form og så have det op i etager.. Hvis i ved hvad jeg mener? Samtidig så har jeg næsten lige lavet lyse striber i mit hår, for at lave spil i det – men nu leger jeg lidt med ideen om at gøre det lidt lysere (altså mit hår) ved hjælp af den hårfarve/afblegning.. Sådan som det bliver noget a la Miley’s lyse farve på billederne.. Synes hun er ekstrem køn!

Any thoughts?

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Stay strong