Hej Verden!

Ingen som du!

Har en ret sød kærete, ja jeg har så 🙂 han står rigtig bager agtigt og vil lave kæmpe kyssekager til mig med chokolade<3

Han er rigtig god til sådan noget, desværre driller massen bare loge, så han kan ikke lave dem som han gerne vil.. Det er lidt trist og irriterende synes han, men jeg er nu glad for det alligevel 🙂 Nu skal der snart laves aftensmad som består af hakkebøffer, kartofler og sovs! Er også ved at være lidt sulten, må huske mig selv på at spise mere mad.. Jeg vejer det jeg skal, men kan ikke passe mine bukser ordenligt og min ansigt er tyndere :/ det er nok derfor min sygdom driller og jeg har det skidt for tiden… Mad skal sættes op og jeg skal virke mere frisk! Ja, det synes jeg er en god ide 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hej Verden!