There are times.

Last christmas I gave you my heart

Jeg føler mig super dygtig idag.. Vi fik penge igår, jeg har betalt regninger, betalte frokost igår og ellers har jeg kun købt 2 julegaver og en taske til mig selv!! Jeg er blevet dyftigere til ikke bare at købe hvad jeg finder haha.. Og ja jeg ved det er tidligt med julegaver, men jeg gider ikke al det stres! Og nå jeg jo finder noget der passer til dem jeg skal give gaver, så kan jeg da lige så godt købe det nu på tilbud, så kan de jo få en ekstra lille ting.. Jaa jeg er sgu ikke dum hele dagen;)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

There are times.