Husk det!

Hejsa!

Ååh hvor jeg keder mig.. Ja mange ville da sikkert tænke, Hejdi du skal jo ikke på arbejde, du kan slappe af!! Hip hurra.. Er hjemmegåede så det gør jeg altid.. Ååh er så rastløs..
Men igår fik jeg købt nogle pølsehorn i rema1000, hvilket jeg normalt ikke gør, for laver dem bedre selv 😉 men der var 8 som bare skulle i ovnen, lavede 4 igår.. Og så vill jeg have resten nu – men mon der så af en eller anden grund var 5?!! En ekstra!! Yaay der plejer at være mindre 😀
Så jeg sidder i sofaen og ser Tears of the sun, spiser pølsehorn og har en pose chips fra igår.. Men keder mig nu stadig lidt 😉

Og så kom min mor lige med to gulerødder, lidt sund skal man vel være haha 😀

8

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Husk det!