Soul surfer!

Okay så!

Gik ud i køkkenet herhjemme forleden dag, hvor min mor også kommer derud. Hun stiller sig så bagved mig og spørger “hvorfor har du aldrig nogle med hjem mere? Eller tager ud til dem” hun mener så af hankøn, det kunne jeg nemlig tydeligt hører!! Jeg tror ikke hun kan tåle at min storebror nu også har en kæreste og at jeg er den eneste af hendes “store” børn der ikke har en.. Altså mor dog!! Det skal lige siges jeg ikke har haft en med hjem siden oktober (kun en gang hvor det var en af mine venner) og har ikke været hjemme ved en siden en enkelt gabg i maj og så ellers marts… Hun får det til at lyde som om jeg plejede at have en med hjem hele tiden :b

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Soul surfer!