Instagram!

Kreativitet!

Okay i oktober 2008 var jeg i Holland med min klasse på HG, super tur der dog endte skidt.. Min veninde blev nemlig ringet op en halv time før vi skulle med bussen hjem til DK den sidste aften, hvor hun fik fortalt at hendes far var død.. Vi andre vidste dog intet, vi kunne se der var boget falt, men hun rystede bare på hovedet, alle spurgte om de skulle blive sammen med hende, men det var ligemeget.. Hun ville bare have eg blev, så gennem Hollands gader gik jeg med armen om hende og var der for hende – der STANK af hash, så ulækkert! Om natten sad hun foran mig i bussen og holdte min hånd, så hun ikke var alene (hun sad med min lærer som var den eneste der vidste hvad der var galt).. Da vi kom tilbage til DK om morgenen og hun blev hentet gik min lærer over og fortalte hvad der var sket – hvis der ikke havde været nogen der greb mig så var jeg brudt sammen.. Jeg var helt væk og alle følelserne kom tilbage, så lige så snart jeg kom hjem, lå jeg i min seng og bare græd og græd efter at have fortalt min mor det (som straks så at der var noget galt).. Da jeg vågneze følte jeg mig klam.. Jeg var helt sjasket til og min trøje STANK langt væk af hash efter at have gået gennem gaderne i Holland om aftenen..
Lige siden har jeg ikke gået i trøjen, da jeg fik en knude i maven hver gang jeg så den..

Idag har jeg dog taget den frem! Jeg har klippet i den, bl.a fordi mit hoved ikke kunne komme gennem hullet øverst i trøjen og så ved at jeg har klippet i den er det som om jeg har klippet noget af det dårlige minde væk.. Lyder måske underligt, men nu virker det som en anden trøje, så de dårlige minder er væk! Dog stødte jeg på to fyre i rema idag som lugtede af hash, sååå.. Det var lidt nedern.. For nu synes jeg jo jeg kan lugte det igen over alt :/

Her er lidt billeder med hvordan den så ud og så nu 🙂 billedet med hvordan den så ud før er fra Holland eftermiddagen før vi tog afsted om aftenen! Og jeg ser dum ud ja!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Instagram!