Øv..

Fik det skidt da jeg sad i bussen hjem imorges. Blev nærmest køresyg, så da jeg gik i seng igen kl halv 9 ca, ville keg se tiden an – jeg skulle jo til motion idag. Men jeg vågnede op her for 20 minutter siden med feber og stadig hostende. Min søster og min mors kærestes datter døjer også med halsen nu, så jeg er nødt til at få rykket mit møde med kommunen imorgen.. Ejs, nu fik jeg jo ellers endelig det møde! Nå… Men nu ligger jeg bare i min seng og er ved at få feberen ned, så den står på film og tv serier idag 🙂 lige nu er det politistationen!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg