Waiting

Omg omg omg omg OMG!!!

Jeg var lige inde og tjekke biograffilm tidligere, fordi jeg var nysgerrig ang hvornår Breaking Dawn stoppede. Mens jeg bladrede rundt i filmene og så at der stod Jurassic Park? Jeg har ellers kun set reklame for Star Wars og Løvernes konge (de bliver vist igen i 3D) så jeg gik ind på den og prøvede at trykke på billetter.. Den 6. 27. Og enten 26. Eller 28. Bliver Jurassic Park vist i biffen!!!! Omg omg omg!!! Det er viiirkelig en af mine yndlingsfilm ever! Jeg hoppede og jublede en del og spurgte straks min bror om han ville med – hvilket han gerne vil! It’s dinosaur time 😉
“Ich bin ein steeeeegosaurus” haha :’)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Waiting