Is love in the air?

Jessica Lerner

Igår så jeg en video lavet af Ellen, en sanger inde på youtube som jeg følger! Hun har en konkurrence hvor man skal vælge en sang af Jessica Lerner, som også er en sanger, og så skal man enten vælge sin yndlingssang, sige hvorfor det er en yndlingssang og hvad man helst vil vinde, eller man kan lave en cover version af en af Jessica’s sange 🙂
Hendes sang Miracle er en smuk kærlighedssang og den får tårerne frem i en.. Den er så smuk og det er længe siden at nogen af de nyere sange gør det ved mig.. Mange nu om dage handler jo ikke om andet end piger, sex osv.; men denne her sang rører bare en dybt i hjertet… Jessica er sådan en dygtig sanger/sangskriver og jeg håber virkelig der er flere som vil få øjnene op for hendes evner!!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Is love in the air?